abgc architecture
architecture & design

RPC Fit Out


Renovating existing office space into a lecture theatre and administration space for The Retirement Planning Council, a leading service provider that offers lectures, workshops and advice for clients seeking to transition between work and retirement.

The main concept was to provide a clear idea of threshold and circulation to the new accommodation for a core staff and off of clients. Oak seats in the reception and oak surrounds act as markers of boundaries between public and private, whilst also framing a public route.

The window between the private office and public entrance, allows subtle overview between the two spaces and allowing more natural light to penetrate to the public lobby.

Learn more about the RPC here.

 

Further More...

#engage artist installation images

#engage

Collaborative Processes Talk in The Lab

Ireland AM

studio banana

La Tabacalera

+/- Storage

Venice Biennale 2010

LeCool

Double Portrait